2016. február 21., vasárnap

XV.rész

XV.rész

Szétesik a banda?




Mark a főnökéhez tartott. Olyan volt, mint egy patkány. Mint Peter Pettigrew a Harry Potterből, sunnyogott a gazdájához. Mark gyerekkora óta bűnöző. Ebben látja a pénz szerzés, az életben maradás egyetlen lehetőségét. De nem érzéketlen. Érzi, hogy amit most tesz az nem helyes, de képtelen nemet mondani a pénznek és fél a főnökétől. Benyit a szobába, ahol az öreg ül. Állott, dohán füst terjeng a szobába. A függönyök elhúzva, semmi zaj. Minden lélegzett vételt lehet hallani.
-Valami jó hír?
-Igen, uram. Az egyik TGofL lány csatlakozott hozzánk. A másik elmegy. A banda teljesen megsemmisül.
-De a stúdió nem-csattan fel az öreg.
-Az még nem uram, de...
-Semmi de. 2 napod van még, hogy tönkretetted a helyet vagy meghalsz. Elég világos voltam?
-Igen, uram...-kezdet hátrálni Mark. Majd kisomfordált a szobából. Szitkozódva indult újra dolgozni...


Erzsi a szobájában ült, amikor a család többi tagja beült a kocsiba és elindultak a reptérre.Brigi ma útazik Németországba. Erzsi és Brigi is sírt. Erzsi a szobájában, Brigi a kocsiban. Előző éjszakán nagyon összevesztek.
Menj fel erre az oldalra:*********
Vani

Erzsi elővette laptopját és megnézte az oldalt. Egy 12 éves kislány volt, aki az oldalt szerkesztette. Az első bejegyzés egy levél volt:

Sziasztok The Goddess of Love lányok!
Hallottam, hogy feloszlotok. Nagyon nem szeretném. Ti vagytok az én példaképeim. Mindenki tudja, hogy ti se egy gazdag családból valók vagytok, hogy  nincs kapcsolatotok és így is sikerült megvalósítani az álmotokat. Én újságíró szeretnék lenni, mert az apukám is az volt. Az anyukám azt mondja, ha mindent megteszek, akkor teljesülni is fog az álmom. De most csak egy dologért imádkozok, az pedig az, hogy ti ne bomoljatok fel!
Diane Griffiths


Itt egy kép volt a kislányról, kezében egy újsággal!

Sziasztok lányok!
Szomorúan hallom, hogy nem lesz több dal és szexi fotó. Szerintem én voltam az első, aki felfigyelt rátok és hallgatni kezdte a zenéteket. A bulikon és a suliba is ezt hallgattam és a többieket is ösztönöztem, hogy ezt tények. Ahogy teltek a napok egyre többen hallgatták a dalaitokat és a végén már az egész osztály benneteket hallgatott. Most mikor szükségetek van ránk mi nektek szurkolunk. Még az ofő is!!:)
Brian Hall és az osztály
Egy videó volt, ahol sz egész osztály, a TGofL dalát énekelte!

És még sok másik levél is volt az egész oldalon. De nem csak levelek, de képek és videók is. Volt aki a lányok dalát énekelte, de volt aki ott adta át az üzenetét. Erzsi úgy érezte muszáj kommentelnie. Majd megnyitotta a facebookját.
Erzsi:Szia! Brigi most utazik.
Vani:Szia! Tudom. Olvastad?
Erzsi:Igen.
Vani:Ugye milyen édesek! Láttad, hány rajongók van?
Erzsi:Yes.
Vani:Ma van a második próbatétel. Te is eljössz?
Erzsi:Aha, de mondanom kell majd valamit.
Vani:Mit?
Erzsi:Majd ott. Megyek olvasni. Szia!
-meg se várta, hogy válaszoljon a barátnője, kikapcsolta a gépet, majd bebújt az ágyba és sírva fakadt. Bűntudata volt, de nem csak neki. Brigi, Louis, Niall, Zayn is evvel az érzéssel szenvedett...


Zayn a második kedvenc helyén volt. Az egyik barátja tetováló szalonjában ült és rágódott. Nem tudta mihez kezdjen. Valami vonzotta ahhoz a lányhoz, de nem tudta mi. Nem akart úgy függni tőle, mint ahogy a barátai függtek a lányoktól. Nem jártak el bulizni, nem hülyéskedtek hanem a lányokkal moziztak vagy éppen sétáltak a parkban. Nem volt evvel gond addig az elméjébe be nem furakodott az az ötlet, hogy ezeket Ő is megtegye Erzsivel.
-Szia Zayn!-köszönt Mike az üzlet tulajdonosa.-Még mindig nem állsz be?
-Nem, elég jól megy a zenélés is.
-Megint Brenthez jöttél? Új tetoválás?
-Igen, de most nem azért. Tanácsot akarok tőle kérni.
-Lány? Hány éves? Ő is sztár? Mikor hozod el?-kérdezte Ren , aki hallgatózott.
-Nincs semmilyen lán és nem fogok elhozni senkit
-Akkor fiú? Meleg vagy?
-Nem nem vagyok meleg. De nincs senkim és időm sincs.
-Én járnék veled-jelentette ki Ren, majd tovább ment az egyik pácienséhez.
-Ő mindenkivel járna-mondta Mike.-Biztos nincs senki. Elég furcsa vagy.
-Na jó! Van egy lány, akivel csak szexelünk...
-...és bele szerettél. Vagy Ő szeretett beléd-mondta Mike.
-Igen, vagyis Ő többet akar. De én nem tudom mit akarok.
-Hát próbáld ki, hogy mi az amit a csaj akar. Ha nem tetszik mond meg neki és lépjetek tovább.
-Nem akarom megbántani, de így se jó látni-sóhajtotta Zayn és rágyújtott még egy száll cigire.
-Hmmmm, szerintem tény próbát és majd meg fogsz lepődni-mondta Mike vigyorogva.
És az elhatározás megszületett Zayn-ben. Azonnal motorra szállt és haza ment, hogy kitalálja mit is mondjon a lánynak.


Vanessza volt az egyetlen a bandából, aki nem bukott ki úgy, mint a lányok. Ő tudta, hogy ez a banda nem oszolhat fel. Ő érezte a banda erejét és az összetartózást, a barátságukat. Tudta semmi nem végezhet velük. Ahogy ezen rágódott nézte a ruhát, amit készített. Kicsit félt, hogy ki fogják nevetni, de hamar túl tette magát rajta, amikor meglátta azt a szeretettet ami szülei szemében ült. Azóta vigyáznak rá, mint a gyémántra mióta elrabolták.

Először ért oda a helyszínre. Jó volt kicsit kiverni a banda problémáit. Több lányt és elhívott az utcáról és elkezdte őket öltöztetni. A hajukat Ő állította be a sminkjüket Ő készítette el. Kicsit később Erzsi is megérkezett és segített Vaninak amiben tudott. Kicsit később, mint délután kettő, megjött a rendezvényszervező és a Dark Angel.
-Isten hozott mindenkit a Második próbatételen-kezdet bele a műsorba Richard.-Ma Vanessza és Clare fogja bemutatni mit is tud. 5 zsűri tagunk is van: Mark King és Donald Davis ruhatervezők; Carolyn Kelly és Marie Bell két csodálatos modell és végül,de nem utolsó sorban Teresa Powell a rendíthetetlen műsorvezető társam.Az első ruhákat Clare Silverman tervezte.SMS-ben a következő telefonon tudnak szavazni:***********, de a facebookon is tudnak szavazni. És akkor kezdjük el a bemutatót!
















-Hát ezek csodálatos darabok voltak.Most lásuk a zsűri pontjait:Mark 9,5; Donald 9,8; Carolyn 10; Marie 10;Teresa 8. Így összesen 47,3 pontot kapott a Dark Angel. Most következen a One Direction az új dalukkal, melynek címe: Spaces. Utánuk egyből Vanesza darabjai következnek.
  A meglepi pedig az volt, hogy minden ruhán volt cukorka, amit a nézők közé szórtak az emberek, akik modellek lettek. Mind a gyerekek, mind a felnőttek arcán megjelent a mosoly.























-Ez hihetetlen volt. A varázslat beköltözött az épületbe. Ez nagyon nagy meglepetés volt. Na most lássuk a pontokat: Mark...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése